Дотримання прав і свобод людини, закріплених в Конституції, гласність, відкритість, прозорість в діяльності органів державної влади – наріжні камені існування демократичного суспільства

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Юні броварчани беруть медалі в Керчі

Команда боксерів-аматорів з Броварщини 98-99 років народження виборола три бронзових та одну срібну медалі на чемпіонаті України в Керчі. Поїздка юних боксерів на змагання стала можливою завдяки підтримці фонду «Лівобережна Київщина».

 

Юні броварчани боксери-аматори

«Андрій Мовчан посів друге місце у ваговій категорії 76 кілограмів. А важковаговик Володимир Коморний, вихованець тренера Вадима Лавринця, що представляв броварський «Спартак», посів третє місце, програвши лише через те, що у нього була велика гематома і лікарі заборонили подальше ведення бою. Там хлопці великі, тому жартувати з цим, все ж не варто. Також третє місце у ваговій категорії 32 кілограми посів мій вихованець Влад Кеуш. Він провів три поєдинки, один з яких неофіційний. У цього хлопця, я думаю, велике майбутнє», – стверджує один із тренерів Костянтин Оленченко.

Ще одним бронзовим призером став вихованець тренера Ярослава ХалієваДенис Батечко з Шевченкового, який виборов третє місце у ваговій категорії 35 кілограмів.

Однак усіх цих медалей хлопці могли б і не вибороти, більше того – вони могли взагалі не взяти участь у змаганнях, оскільки на поїздку до Керчі потрібні чималі кошти, яких немає ні у них, ні у місцевих спортивних шкіл.

«Я хочу подякувати Павлу Різаненку, який профінансував нашу поїздку і виділив нам гроші на проїзд, проживання та харчування. Це дуже важливий фактор, бо без грошей нікуди не поїдеш. Коли люди підтримують спорт та виділяють на нього гроші, це заслуговує лише на похвалу й подяку. Завдяки таким людям, як Павло Різаненко, ми маємо змогу виїжджати на змагання, прогресувати і показувати результат. Якби ми так і не знайшли грошей, цієї поїздки не відбулося б», – каже Костянтин Оленченко.

Як бачимо, Броварщина багата і на спортивні таланти. Шкода лише, що все впирається в хронічний брак коштів. Сумно навіть уявити, скільки юних спортсменів не розкрилися лише через те, що свого часу їм банально не вистачило грошей для поїздки на змагання. Сподіватимемося, в майбутньому ситуація зміниться, а наразі можемо лише подякувати фонду «Лівобережна Київщина» за те, що дав можливість чотирьом спортивним талантам заявити про себе.