Змінити на краще країну можна лише покращуючи ситуацію навколо себе. Ми мусимо взяти на себе відповідальність за свою вулицю, село, селище чи місто. Вони чекають нашої спільної дії.

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Легко-атлетичний крос, відкриття сезону в смт Баришівка

24 ківтня 2013 року в смт Баришівка поряд з розважальним комплексом «Сова» відбулося відкриття спортивного сезону з легко-атлентичного кросу 2013р,присвяченого дню катастрофи  та Чорнобильській АЕС. Організаторами турніру були ДЮСШ районної ради та Баришівська районна організація ВФСТ «Колос» понад 200 дітей-фізкультурників з 19 сіл нашого району змогли взяти участь та позмагатися за медалі.Програма кросу відбувалася з забігів на 100м і закінчуюви 1500м, тобто 10 дистанцій. Загальнокомандні міста розподілили між собою такі школи:

 


1-місце Морозівський НВК

2-місце Семенівський НВК

3-місце Лукашівська ЗОШ

Після закінчення змагань усі Чемпіони та призери,яких визначила суддійська колегія ,були нагородженні медалями та дипломами відповідних ступенів. Організатори свята черговий раз дякують фонду розвитку громад «Лівобережна Київщина» засновником,якого є Павло Олександрович Різаненко Народний депутат Верховної Ради України за фінансову пвдтримку цих змагань. 

Наші люди

Сергій Оксюта

Сергій Оксюта

Підприємець, член виконкому Требухівської сільської ради