Створення гідних умов для розвитку малого та середнього бізнесу – основа економічного поступу держави

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

ХIХтміжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків

19-21 квітня 2013 року в м. Березне Рівненської області пройшов ХIХтміжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків 1998-2002р.н. присвячений пам яті ЗТУ Станіслава Коваля.

 


Наші юні греко-римляні на чоліі з тренером Шинкаруком С.М. традиційно поїхали продимонструвати свої навички та вміння боротися за високі нагороди ,близько 290 учасників приймали участь у цьому турнірі. Боротьба проводилася згідно діючих правил FILA до однієї поразки.

Отож, спортсмени не мали змогу на помилку,що й зробив наш Денис Яремко, який боровся у ваговій категорії до 35 кг,маючи у своїй ваговій категорії  28 учасників,він в черговий раз зумів вибороти золоту медаль та піднятися на найвищу сходинку п ятесталу. А у ваговій категорії до 29 кг боровся його брат Назар Яремко, який маючи у своїй вазі 32 спортсмена ,дойшовши до півфіналу поступився лише спортсмену з Луцьку, але потім зібрався силами і виборов почесне 3-те місце.

Всі переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та цінними подарунками.

Паралельно цьому турніру в м.Київ пройшла відкрита першість ДЮСШ «Атланти» з греко-римської боротьби серед молодших юнаків.Команду наших молодших юнаків з Баришівського району очолив  тренер Олег Щербина , ця першість проводилася з метою популяризації  та розвитку греко-римської боротьби ,укріпленням дружніх відносин між спортсменами міст України ,вихованням гармонцйного розвитку дітей .І тут наш молодший склад Борцівської дружньої сім ї зумів піднестися на найвищу сходинку пятисталу.

1 -місце Букатий Єгор-34кг(Лукаші)

1- місце Букатий Данило-38 кг (Лукаші)

3- місце Дзюба Богдан-34 кг(Баришівка)

3-місце Скоробогатько Вадим -38 кг(Гостролуччя)

3-місце Рубан Євген-35 кг (Гостролуччя)

Всі чемпіони та призери були нагороджені кубками медалями та цінними подарунками.

Тренерський колектив відділення  греко-римської боротьби Баришівського району виражае вдячність особисто Павлу Олександровичу Різаненку та його благодійному  Фонду Лівобережна Київщина , за активну підтримку та розвиток греко-римської боротьби та боксу в Баришівському районі.