Без побудови в Україні громадянського суспільства, а, значить, без участі кожного у зміні системи, позитивні зрушення в країні неможливі

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Бокс. Медалі до Дня Перемоги

На спортивному фронті Баришівщини знову успіх: 6 - 8 травня в спортивному клубі «Рубін» міста Києва відбулась щорічна відкрита першість Дніпровського району з боксу, серед юнаків 1999 – 2000 років народження, присвячена Дню Перемоги.

   

  Команда Баришівського району на чолі із старшим тренером Володимиром Шарієм виборола чергові призові місця. Богдан Кушпіль вперше приймав участь у турнірі такого рангу, але ,проявивши неабияку майстерність та відвагу, в результаті отримав бронзову нагороду в категорії - 38,5 кілограмів. У свою чергу Дмитро Харахондя має за плечима значно більше бойового досвіду, що впевнено і довів у фінальному двобої в категорії - 56 кілограмів, завоювавши золоту медаль.

 


 

     Необхідно зазначити, що боксерська секція в Баришівці існує більше трьох років, та лише з минулого спортивного сезону наша команда отримала змогу регулярно виїздити на турніри високого рівня і досягати значних результатів. Дітлахи та підлітки з натхненням тренуються  та здобувають перемоги, адже тепер у них є добре оснащені спортивні зали, боксерські снаряди та рукавиці, красива спортивна форма та інвентар.

     Все це є наслідком регулярної підтримки благодійного фонду народного депутата України Павла Олександровича Різаненка «Лівобережна Київщина». В наш непростий час далеко не в кожному подібному містечку  діти мають змогу займатись спортом в належних умовах. Повсюди ми бачимо негативний вплив вулиці чи комп’ютерної лихоманки. В цьому плані Баришівці пощастило – поряд з боксерами пліч-о-пліч тренуються юні борці, підвищують майстерність футбольні колективи району, працюють секції легкої і важкої атлетики. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з фондом «Лівобережна Київщина» і разом крокуємо до нових спортивних вершин.

 Тренер – Віталій Гуменюк.