Ніколи не потрібно опускати руки перед беззаконням. За справедливість, законність треба боротися

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Бокс. Турнір пам'яті І. Г. Корольова

16 -18 травня у вищому училищі фізкультури та спорту міста Бровари відбувся традиційний міжнародний турнір з боксу  пам'яті заслуженого тренера Ігоря Георгійовича Корольова.

     Турнір зібрав учасників з багатьох регіонів України та республіки Білорусь. За нагороди змагались спортсмени з міста Києва та Київської області, чимало учасників із Закарпатської, Полтавської, Сумської та Запорізької областей. Ну і, звичайно, приймали гостей сильні Броварські команди.

     Боксерів Баришівського району очолював Володимир Шарій, котрий, до речі є одним з багатьох вихованців видатного тренера І. Г. Корольова, на честь якого і проводився цей турнір.

 

     Наша команда виступила досить непогано, отримавши повний комплект нагород – золото, срібло та бронзу. Третє місце посів Дмитро Харахондя.  В заключному бою Дмитра було визнано переможцем у зв’язку з відмовою суперника проводити бій. Срібну медаль здобув Гуменюк Андрій. Впевнено вигравши півфінальний поєдинок наш боксер у фіналі зустрівся із сильним білоруським першорозрядником. У напруженому поєдинку судді об’єктивно  надали перевагу білорусові. Золото ж виграв Кушпіль Богдан, красиво перебоксувавши першорозрядника з Білорусі.

      Поїздка нашої команди була організована за сприяння благодійного фонду «Лівобережна Київщина» та особисто народного депутата України Павла Різаненка.

      Тренер – Віталій Гуменюк.