Важливо завжди залишатися чесним перед собою, перед своїм сумлінням

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Бокс. Перемоги до Дня Києва

     25 -26 травня в ДЮСШ – 10 відбулась відкрита першість Дніпровського району з боксу серед школярів, присвячена Дню міста Києва.

     Баришівська команда, очолювана старшим тренером Володимиром Шарієм, вперше прибула на турнір до цього спортклубу, але наші хлопці не знітились на незнайомому ринзі і, як завжди, продемонстрували красивий, якісний бокс.

 

     Богдан Кушпіль в напруженій боротьбі виграв бронзову медаль. Олексій Гордієнко у півфінальному поєдинку впевнено переміг технічним нокаутом. У фіналі ж йому довелось зустрітись з досвідченим, фізично міцним супротивником. Наш боксер впевнено розпочав поєдинок, та все ж суперник був об’єктивно сильнішим. Проте в іншому фіналі Богдан Піщолін легко і невимушено здобув золото. Особливо відмітимо нашого наймолодшого учасника – Івана Якуша. Маючи власну вагу лише 25 кілограмів, цей десятирічний хлопчик змушений проводити бої із важчими та старшими за віком дітлахами. Красиво перегравши суперника у півфінальному поєдинку, Іван у фіналі викликав шквал емоцій серед глядачів та добряче здивував досвідчених суддів і тренерів, перемігши чистим нокаутом. У аматорському боксі нечасто побачиш нокаути навіть у виконанні дорослих майстрів. У цій же віковій та ваговій групі таке завершення поєдинку, взагалі – надзвичайно рідкісне явище. Та все ж наполегливі, систематичні тренування приносять свої плоди.

     Отже, дві золоті медалі, срібло та бронза – загальний здобуток нашої команди на цьому турнірі. Побажаємо ж Івану Якушу та всім іншим хлопчакам подальших яскравих перемог а також щиро дякуємо найбільш активним батькам Віталію Гордієнку та Андрію Якушу за постійну підтримку. Особлива подяка народному депутату України Павлу Різаненку та благодійному фондові «Лівобережна Київщина» за сприяння у проведенні чудового спортивного сезону.

    Тренер – Віталій Гуменюк. 

Наші люди

Сергій Оксюта

Сергій Оксюта

Підприємець, член виконкому Требухівської сільської ради