Дотримання прав і свобод людини, закріплених в Конституції, гласність, відкритість, прозорість в діяльності органів державної влади – наріжні камені існування демократичного суспільства

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Бокс. Козацька звитяга

31 травня в СК «Спартак» міста Бровари відбувся обласний турнір з боксу «Козацька звитяга». Це свято спорту було проведене за підтримки міжнародної громадської організації «Козацтво Запорізьке», котра й стала головним спонсором змагань та забезпечила переможців призами і нагородами.

 

     В цьому турнірі прийняли участь більше сотні юних спортсменів з Києва, Білої Церкви, Бородянки, Ржищева, Борисполя, Баришівки, Броварів та Броварського району.

     Команду Баришівки очолив тренер Віталій Гуменюк. За його відгуками наші боксери впевнено провели цей турнір. Четверо з них зайняли призові місця та поповнили здобутки спортклубу в цьогорічному сезоні. Срібну медаль виборов Піщолін Богдан. Переможцями турніру та володарями золотих нагород стало одразу троє наших бійців. Ось наші герої – Богдан Кушпіль, Андрій Садловський та Іван Якуш. Цим хлопцям та багатьом іншим боксерам нашого спортклубу за підсумками навчально - тренувального року було підвищено спортивні розряди та проведено нагородження цінними подарунками.

     Зазначимо, що, вкотре Баришівська команда здійснила поїздку на змагання, дякуючи підтримці благодійного фонду «Лівобережна Київщина» та народного депутата України Павла Різаненка. Великою мірою ця допомога сприяла високим спортивним показникам нашої команди та пропаганді здорового способу життя серед жителів Баришівського району.

                                                                                       Старший тренер - Володимир Шарій