Чесно, розумно, надійно

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

День фізкультури

У суботу, 14 вересня, Всеукраінське спортивне товариство "Колос" при активній підримці партіі "УДАР" та фонду "Лівобережна Киівщина" провели спортивні змагання з декількох видів спорту присв'ячених Дню фізкультури та спорту. Так, у с.Селище пройшов традиційний турнір з міні-футболу серед ветеранів пам'яті видатного місцевого футболіста Путяти, у якому незважаючи на дощову погоду взяли участь 5 команд серед яких кращіми виявились футболісти з Баришівки, а друге і третє місця посіли відповідно команди с.Селище та с.Ярешки. Команди отримали кубки, медалі та почесні грамоти, а глядачі дуже видовищну гру та багато гарних емоцій.

 

    У той же самий час на СК "Прогрес" вирували неаби які пристрасті. Справа у тому, що тут проводився чемпіонат з греко-римськоі боротьби де змагались у різних вісових категоріях, діти та юнаки, яких, доречі, зібралось близько 80 чоловік, у різних вісових категоріях. Призи та медалі переможцям вручив голова ВФСТ "Колос" та  організатор турніру Шинкарук Сергій. Не обійшлося тут і без поважних гостей. На свято завітав народний депутат ВР, а також засновник благодійного фонду "Лівобережна Киівщина" Павло Різаненко, який активно вболівав за участників турніру, наймолодшому з яких, доречі, лише 5 років.

     Також у іншому приміщені, що розташоване у районі Радгоспу відбулися змагання боксерів. Вони теж виявляли кращіх поміж себе, але, так як усі бійці мають рівну підготовку, зробити це виявилось непросто. Тому було багато ничііх. А взагалі, усі отримали перемогу, хтось у двобоі з противником, а хтось у боротьбі із самим собою перед першим виходом на борцівській килим. Тож бажаємо ім усім подальших перемог у іхніх численних майбутніх турнірах!