Зміни треба починати із себе, таким чином вкладаючи свою цеглинку у зміну навколишнього світу

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Турнір серед ветеранів памяті вчителів фізичної культури І.М.Цися та О.В Донця

     Минулих вихідних партія «УДАР» та благодійний фонд Павла Різаненка «Лівобережна Київщина» провели у с.Гостролуччя, Баришівського району, традиційний турнір серед ветеранів памяті  вчителів фізичної культури І.М.Цися  та О.В Донця. Як завжди, взяти участь у турнірі виявило бажання багато команд району, тому на полі розгорнулась запекла боротьба  так як, професійна підготовка команд доволі висока. Подивитись на змагання команд зібрались багато глядачів, також було багато дітей, які беручи приклад з дорослих,влаштували власний турнір по закінченню основного. Кращими  на турнірі виявились господарі поля команда – «Більшовик».  А друге та третє місця команди Баришівки та Ярешок відповідно.

     Також 3-5 жовтня в м.Гоміль, республіки Біларусь , пройшов Міжнародний турнір з греко-римської  боротьби на призи В.М.Копитова. Наша команда теж змогла взяти участь у турнірі та поборотись за медалі. У ваговій категорії до 35 кг. Друге місце посів Яремко Денис, у категорії 69 кг. – Шпак Юрій.

     5-6 жовтня у місці Миронівка , Київської обл., відбувся Міжнародний турнір на призи В.В.Лозового. Наша команда у складі 20 чоловік теж взяла участь у змаганнях та посіла призові місця: у категорії 69кг. – ІІІ місце (Остапенко Максим); у категорії 32кг. – ІІІ місце (Ярешко Назар)…

     Обидва турніри наша команда з греко-римської боротьби змогла відвідати лише завдяки спонсорській допомозі фонду «Лівобережна Київщина», тому хочемо висловити щиру подяку його засновнику - народному депутату ВР України Павлу Різаненку!

Наші люди

Сергій Оксюта

Сергій Оксюта

Підприємець, член виконкому Требухівської сільської ради