Боротьба з корупцією – одне з найпершочерговіших і найважливіших завдань. Грузія змогла, зможемо і ми

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Міжнародний турнір з греко-римської боротьби у Баришівці

Минулого тижня, а саме у п'ятницю та суботу 18 - 19 жовтня, у смт. Баришівка пройшов традиційний турнір з греко-римської боротьби пам’яті  видатного борця, тренера МС СРСР Нипорки М.А. Започаткували цей турнір його вихованці, які вже самі стали тренерами та навчають боротьбі  підростаючі покоління на спортивному комплексі «Прогрес», куди батьки  можуть абсолютно безкоштовно записати свою дитину, що в наш час, погодьтесь, зустрічається дуже рідко. Але цього року, як зазначив один з організаторів - Голова ВФСТ «Колос» Шинкарук Сергій, турнір зібрав рекордну кількість з 250 учасників та набув статус міжнародного так як, окрім команд з більш ніж 20 міст України на турнір приїхали команди Литви та республіки Білорусь. Організувати турнір такого рівня у Баришівці стало можливим лише завдяки підтримці фонду «Лівобережна Київщина», додав він та висловив щіру подяку його засновнику - депутата ВР Украіни Павлу Різаненку, а також партії «УДАР» та іншим спонсорам турніру.

 

    Всі юні борці продемонстрували видовищну та технічну боротьбу оскільки було на кого рівнятись: на турнірі були присутні заслужені тренери України, чемпіони та призери  України та Олімпійських ігор! Подивитись на змагання прийшло багато глядачів. Тут були і батьки з дітьми які, побачивши якого рівня досягли їх однолітки, відразу просили записати їх до секції боротьби, що можна було зробити прямо у залі.

    Залишається лише додати, що усі учасники турніру висловили своє задоволення його організацією та відзначили високий рейтинг якого він набув! Тепер ми всі з нетерпінням будемо чекати запрошення від Шинкарука Сергія на турнір наступного року зазначили вони на останок. Що ж чекаємо нових турнірів та нових учасників. Так тримати!