Важливо завжди залишатися чесним перед собою, перед своїм сумлінням

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Кращий колектив фізичної культури і спорту 2013року

Від колективу фізкультурників,спортсменів,тренерів та особисто від себе висловлюємо вам та вашому благодійному фонду велику вдячність за підтримку та розвиток фізичної культури і спорту у нашому районі,завдяки вашому розумінню і ставленню до спорту,ми змогли у цьому році принять участь у більш ніж 40-ка змагань на виїзді різного рівня, від чемпіонатів обл. до Міжнародних турнірів і не просто принять участь,а на кожному з них наші вихованці були в трійці кращих,що дало змогу нам, закріпити результат і розкрити повністю свій потенціал і можу сказать, реалізувати свої навики у правильному напрямку та досягти поставленої цілі.

 

Шестеро наших спортсменів були відібрані та зараховані в Київський обл. ліцей-інтернат спортивного профілю,двоє старших спортсмена у цьому році увійшли у змінний склад збірної команди України  серед кадетів з греко-римської боротьби та їм було запропоновано від декількох ВУЗІВ безкоштовне навчання та виступати за їх ВУЗ.Понад 20-ти спортивних заходів з різних видів спорту було проведено на території Баришівського району та м.Березань серед різних вікових груп населення,що дало нам змогу залучіти все нових рихильників здорового способу життя до наших рядів.Був проведений в цьому році традиційний 6-й Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби пам'яті тренера,засновника боротьби в нашому районі М.А.Нипорки,але такого масштабу він набув вперше,лише завдяки вашої підтримки,250 учасників із різних куточків України приїхали до нас виборювати титули кращих.


Та саме головне для нас,на спортивному вечорі присв'яченому закриттю спорт. сезону 2013року,за підсумками оргкомітету та суддійському жюрі одноголосно було прицнято рішення визнати знову ,,кращий колектив 2013''відділення греко-римської боротьби та вручено перехідний кубок нам.
Тепер дуже багато батьків ведуть но нас дітей букетами,а  головне те, що у дітей з'являється все більле і більше бажання займатися спортом,і всі вони тиснуть через мене вам руку.
Дякуємо за розуміння та співпрацю,з повагою Сергій.