Без побудови в Україні громадянського суспільства, а, значить, без участі кожного у зміні системи, позитивні зрушення в країні неможливі

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Новорічний турнір

Нещодавно, у смт Баришівка на СК "Прогрес" Всеукраінськефізкультурно-спортивне товариство "Колос" на чолі із Шинкаруком Сергієм, фонд Павла Різаненка "Лівобережна Киівщина" та місцевий осередок партіі "УДАР" провели районні змагання з греко-римськоі боротьби серед дітей. Даний турнір  був проведений з нагоди новорічних свят. Він зібрав понад 70 кращіх юних спортсменів з усього району. Доречі, наймолодшому з учасників турніру лише 5 років, що не стало йому на заваді продемонтрувати декілька приьомів та технік які він вже встиг вивчити чим викликав хвилю аплодисментів з боку глядачів та інших учасників.

 

   Усі переможці турніру були нагороджені медалями, кубками та грамотами а також календарями з олімпійською символикою. Але, як завжди буває у новорічні свята, ніхто не залишився без подарунків і всі учасники отримали подарункові набори. Отже даний турнір дав старт Новому спортивному року і ми щіро сподіваємось що він буде ще біль результативним та видовищним ніж минулий! Успіхів вам, юні спортсмени, нових досягнень та спортивних перемог!