Зміни треба починати із себе, таким чином вкладаючи свою цеглинку у зміну навколишнього світу

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Турнір з аматорського жіночого баскетболу “Brovary Basketball” 18 +

Цієї неділі, 16 березня, відбулась унікальна спортивна подія для міста Бровари – турнір з аматорського жіночого баскетболу  “Brovary Basketball” 18 +. Емоції і азарт зашкалювали, але переміг БАСКЕТ.

 

Організатори (молодіжна організація «Броварська ініціатива» (МОБІ)) планували турнір як міжнародний, але останні події завадили приїхати закордонним командам Москви, Гомеля, Кракова та команді з Донецька. Загалом, прийняли участь 4 команди, які розподілили місця між собою так:

 

І місце - Стара школа (Переяслав-Хмельницький)

ІІ місце - Турбо улитки (Київ)

ІІІ місце - НУБіП (Київ)

ІV місце - 2В (Бровари)

 

Ми дуже вдячні благодійній організації «Благодійний фонд розвитку громад «Лівобережна Київщина» за допомогу в організації турніру.

 

Особлива подяка і респект волонтерам, без яких сам турнір став би неможливим.

 

Особливим плюсом турніру стало рішення дівчат з Броварів створити любительську команду на постійній основі.

 

Маємо сподівання, що турнір стане традиційним. І щороку ми будемо бачити в Броварах свято жіночого любительського баскетболу =)

 

Враження  команд-учасниць від турніру додаються:

 

Баскетбольная команда «2В» хочет поблагодарить организаторов и спонсоров за проведённый баскетбольный турнир. Спасибо большое, что подарили возможность почувствовать дух соревнований, который мотивирует нашу команду заниматься баскетболом и спортом в целом. Спасибо командам-соперникам, которые делают нас сильнее с каждой игрой, было очень интересно и приятно с вами общаться как на площадке, так и за её пределами.

 

Турбо улитки Это первый турнир Улиток и мы рады его результатам. Хотелось бы сказать спасибо судьям за непредвзятость, девочкам за хорошую игру и организаторам за все вобщем и праздник отдельно) обязательно ждем продолжения!)

 

НУБіП хоче подякувати організаторам за проведення турніру та за атмосферу, яку вони створили. Дякуємо за запрошення!! Всі команди достойні першого місця. Боротьба була на рівних. Вітаємо чемпіонів - "Стару Школу", дівчата молодці!!! Я особисто давно вже не відчувала таких спортивних емоцій, не бачила такої жаги до перемоги. Бажаємо всім спортсменкам успіхів. Баскетбол це не просто гра - це наше життя !!!

 

"Стара школа" вдячна організаторам та спонсорам турніру «Brovary Basketball 2014» за свято баскетболу, за можливість зібратися разом старим знайомим та відчути дух боротьби і чесного суперництва. Окрема подяка за тяжку й кропітку працю з організації турніру. Сподіваємось, що це лише початок великої справи з популяризації нашого улюбленого виду спорту.

Наші люди

Сергій Оксюта

Сергій Оксюта

Підприємець, член виконкому Требухівської сільської ради