Чесно, розумно, надійно

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Турнір з аматорського жіночого баскетболу «Brovary Basketball» 2015

14 березня в Броварах знову відбулось баскетбольне свято –  аматорський турнір «Brovary Basketball» 2015. Турнір проводиться вдруге, і, сподіваємося, не в останнє.

 

Організаторами турніру виступили Молодіжна організація «Броварська ініціатива» (МОБІ) та Організація незалежної української молоді (ОНУМ).

 

Марина Рубайло (МОБІ): «Brovary Basketball» 2015 – це наш другий турнір. В цьому році ми розширили його регіональні межі, адже приймали участь 2 команди з м. Суми. Ми враховуємо всі свої помилки і погрішності, і, сподіваємось, наступного року ми проведемо його на 100% краще!»

 

Альона Несольонова (ОНУМ): «Баскетбольний турнip 2В вiдбувся на високому рiвнi.Дуже вдячнi що запросили нас, сподіваємось на спiвпрацю в майбутньому

 

Ми дуже вдячні благодійній організації «Благодійний фонд розвитку громад «Лівобережна Київщина» за допомогу в організації турніру, завдяки якій другй рік поспіль дівчата-аматори мають змогу насолоджуватись найкращою у світі грою і спілкуванням!!!

 

Цього року за перемогу боролися 5 команд з 3 міст України – Броварів, Києва та Сум.  Місця розподілилися так:

І місце – НУБіП

ІІ місце – Турбо Улітки

ІІІ місце – Сумибаскет

ІV місце – Бровари

V місце – СумДу

 

Визначення кращого гравця турніру викликало бурхливу дискусію серед суддів, тому було вирішено розділити приз і нагородити Чуркіну Катерину (НУБіП) та Кутину Інну (Турбо Улітки).

 

Броварська команда вчиться, розвивається і має можливість отримати досвід у себе вдома. Анастасія Максименко (БК «Бровари»): «Команда "Бровары" выражает большую благодарность организаторам, спонсорам, командам и болельщикам, которые участвовали в турнире. «Brovary Basketball» 2015 порадовал хорошими соперниками, одинаковым уровнем игры и заинтриговал как болельщиков, так и команды кому же достанутся призовые места. Благодаря турниру мы получили драгоценный опыт, узнали свои недостатки и приемущества и с новыми силами продолжаем тренироваться и идти к своей цели».

 

П’ятаченко Марина (БК «Сумибаскет»): «БК "Сумибаскет" дякує за запрошення на турнір "Бровари 2В". Дуже гарна атмосфера, чудові команди, гравці. Є деякі погрішності, щодо організації, але вони спростовуються. Дякуємо, за гарні враження, чудові ігри та безцінний досвід!»

 

Одинець Мар’яна  (БК «Турбо Улітки»): «Команда "Турбо-Улітки" вже вдруге брала участь у баскетбольному турнірі в Броварах. Цього року цікаво було зустрітися з командами міста Суми, а також знову помірятися силами з командою НУБіП. Організація турніру, судійство та ігри залишили приємні враження! Дякуємо за запрошення та будемо чекати наступного року!»

Наші люди

Віталій Федянін

Віталій Федянін

Голова відділу спорту та фізичної культури Броварської РДА