Важливо завжди залишатися чесним перед собою, перед своїм сумлінням

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Попереду – нові перемоги!

Чемпіонат України з греко-римської боротьби серед кадетів, що пройшов у Рівному, зібрав майже 250 борців із усіх куточків країни, в тому числі – 79 кандидатів у майстри спорту. Взяли участь у змаганнях і спортсмени Київської області та Баришівського району, які прибули на захід разом із віце-президентом федерації греко-римської боротьби Київщини С.М.Шинкаруком.

Організаційну і фінансову підтримку в поїздці надав народний депутат України Павло Різаненко.

Запекла боротьба вже з перших хвилин змагань визначила фаворитів. Кожен борець викладався наповну, адже перемога у Чемпіонаті України давала шанс узяти участь у Чемпіонаті Європи і світу, а отже, – ставки були аж занадто високі.

Упевнено розпочав змагання і наш земляк, баришівчанин Мирослав Солов'ян. Усі п’ять поєдинків він завершив достроково, із перевагою у вісім очок, продемонструвавши не лише високий рівень підготовки, а й неймовірну жагу до перемоги.

Можливо, допомагала юному спортсмену і підтримка тренерів – Сергія Миколайовича Шинкарука, який і прищепив хлопцю любов до цього виду спорту, та Дмитра Федоровича Шевчука (він нині тренує хлопця у ліцеї-інтернаті фізичної культури і спорту міста Костополя, де й навчається Мирослав).

До речі, виграти цей Чемпіонат хлопцю було непросто, адже проводилися змагання серед спортсменів 1998-1999 років народження. Мирослав був на рік молодшим від своїх суперників, проте не поступався ні спортивною майстерністю, ні швидкістю і вправністю рухів.

Завершувався поєдинок за поєдинком, збігали напружені хвилини боротьби… І хоча Мирослав Солов’ян зовні і не виглядав найсильнішим атлетом, проте поступово, без зайвих рухів, завдяки нестандартній техніці і тривалій підготовці, що передувала бою, здолав суперників і здобув таку жадану перемогу!

Він – яскравий приклад борця, який своєю працею, відданістю та завзяттям упевнено йде до здійснення найзаповітніших мрій, бо точно знає: доля сприяє наполегливим, і особливо сильно це відчувається саме на спортивних аренах!

Загалом же Чемпіонат України пройшов на позитивній хвилі, без суперечок, непорозумінь і серйозних травм. Значних зусиль у підготовку і проведення змагань доклав головний організатор дійства Петро Нагорний, а чесне суддівство забезпечив суддівський корпус на чолі з Олегом Собчуком.

По-батьківськи хвилювалися і раділи перемогам своїх вихованців тренери, а фінансову підтримку та призи переможцям забезпечили спонсори.

Команда Київської області здобула на чемпіонаті друге загальнокомандне місце. Проте всі спортсмени щиро пораділи успіху Мирослава, перед яким тепер відкриваються нові перспективи. У серпні Мирослав візьме участь у Чемпіонаті Європи, який відбудеться у Сербії. А на початку вересня поїде до Боснії, де відстоюватиме честь України на Чемпіонаті світу.

Він візьме на змагання синьо-жовтий стяг, заспіває «Ще не вмерла…» і неодмінно переможе, бо ж відстоюватиме не лише честь району, Київщини, а й України! Успіхів тобі, Мирославе!

Наші люди

Віталій Федянін

Віталій Федянін

Голова відділу спорту та фізичної культури Броварської РДА