Зміна свідомості починається з пробудження гідності

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Street Sparta Стритбольний турнір

26 липня, у найспекотніший день останніх років Бровари вперше в приймали відбірковий турнір Української Стрітбольної - StreetSparta. Назва турніру походить від стадіону «Спартак» - центру баскетбольного життя у місті.

Два місяці напруженої і важкої роботи  втілились у яскраве стрітбольне дійство в рідному місті. 2 роки тому ніхто не міг подумати, що Бровари стануть господарями турнірів: два жіночих аматорських турніри Brovary Basketball (2В), стрітбольний  USL_StreetSparta та ще кілька турнірів. Це стало можливим  завдяки Фонду розвитку громад «Лівобережна Київщина».

Ініціаторами запрошення УСЛ до Броварів стали місцеві баскетболісти-аматори Рубайло Марина та Бровко Андрій. Напередодні турніру організатори підготували майданчик для прийому гостей - зробили нову розмітку та розфарбували тематично щити.

У дитячій категорії StreetSparta до 13 років місця розподілилися так: 1 місце – Scorpions (Київ);  2 місце – Dream Team (Бровари); 3 місце – Маруся (Бровари).

 

У жіночій категорії найсильнішими виявилась київська команда ex D. Срібло StreetSparta забрали з собою у Київ дівчата з Ladies Legion. Бронзові медалі дістались команді Girls.

Золото StreetSparta чоловічої категорії у надзвичайно цікавому фіналі здобула команда «Крепатура» (Київ, Запоріжжя). 2 місце повезли до Києва хлопці з команди «Чайная Банда». І бронзові медалі дістались команді «Орел» (Київ, Чернігів)

Хочеться подякувати також партнерам та спонсорам турніру  StreetSparta: Громадській організації «Броварська ініціатива» (МОБІ), Фонду розвитку громад «Лівобережна Київщина», Організацї Незалежної Української Молоді (ОНУМ), Джин-кафе, Гредунову Євгену.

Також величезну вдячність всі ми висловлюємо Різаненку Павлу, який постійно підтримує баскетбольні турніри в Броварах.

Коментарі команд щодо турніру StreetSparta

«Украинская Стритбольная Лига это объединение в первую очередь энтузиастов, ребят, которые в разных городах Украины развивают баскетбол, поэтому видимо сейчас пришло время познакомиться мне с ребятами с Броваров. Отличная организация, команд может быть не так много, как хотелось, но достаточно, здорово! В Броварах площадка скажу так, не самая лучшая, но и не самая худшая, есть над чем работать. Надеюсь, что местные власти увидят инициативу ребят по поводу проведения соревнований и помогут им хотя бы реставрировать вот то, что есть». Станислав Светлицкий, Президент ВГО «УСЛ 3х3»

«От всей команды "ex D" хочу поблагодарить организаторов стритбольного турнира в Броварах, ведь он подарил нам билет на всеукраинский финал в августе! Я очень рада тому, что впервые мой родной город принимает гостей из всей Украины на своей площадке. А подрастающее поколение нашей баскетбольной семьи имеет возможность перенять опыт. Кстати, особо радует то, что на турнире была детская категория до 13 лет! В целом, очень круто мы все провели время! Под хорошую музыку, с хорошими людьми." Вікторія Карєва, чемпіонка StreetSparta

«Хотел бы отметить очень хороший турнир, отменная организация. Так же отдельное спасибо за тенты, где можно было спрятаться от солнца и за отменную музыку. Если я не ошибаюсь это первый турнир в рамках УСЛ в этом городе и организаторы справились на все 100 процентов за что им огромное спасибо». Александр Скирта, гравець команди «Орел»

«Я рада, що взяла участь у турнірі УСЛ StreetSparta. Організація була чудовою. Це не перший турнір з вуличного баскетболу, в якому я беру участь, тому є з чим порівнювати. Організатори молодці, продумали все (чого тільки варті намети, які захищали гравців та вболівальників від пекучого сонця в найжаркіший день останніх років).
Загалом, СПАСИБІ Бровари за чудовий турнір, дуже сподобалося. Думаю, що
і глядачі, і учасники залишилися надзвичайно задоволені цим днем». Інна Кутина, капітан команди Ladies Legion