Ніколи не потрібно опускати руки перед беззаконням. За справедливість, законність треба боротися

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Фонд «Лівобережна Київщина» подарував броварському «Університету третього віку» відеопроектор

Громадська організація «Університет третього віку» існує у Броварах вже шостий рік. Створена вона з метою допомагати пенсіонерам вести активний, здоровий спосіб життя, не замикатися на власних потребах, здобувати нові знання, постійно розширювати коло спілкування. Власне, бути і залишатися повноцінними громадянами свого міста, своєї країни, успішно проходити, як наголошує ректор «Університету третього віку» Марина Григор’єва, адаптацію до нових життєвих умов.

Цього навчального року студентами «Університету третього віку» стали 105 осіб. Це люди різного пенсійного віку – від 57 років до 80-ти. Навчання проходитимуть на шести факультетах:  краєзнавство та мистецтво, здоровий спосіб життя, православ’я, правознавство, англійська мова та народні танці.

«Ваша любов до життя, ваше бажання жити цікаво, здобувати якісь нові знання, - звернувся до присутніх директор фонду «Лівобережна Київщина» Ігор Стародуб, - не може не викликати щирого захоплення. Ви демонструєте, що попри свій поважний вік ви залишаєтеся молодими душею. І цим показуєте приклад не тільки іншим своїм ровесникам, а й набагато молодшим. Тому від народного депутата України Павла Різаненка та від себе особисто хочу висловити неабияку повагу до всіх вас за взірець активного ставлення до життя. А також, щоб зробити ваш навчальний процес ще цікавішим, ще насиченішим передаю від Фонду вашому унікальному навчальному закладу відеопроектор».

Наші люди

Сергій Оксюта

Сергій Оксюта

Підприємець, член виконкому Требухівської сільської ради