Рівні права і можливості для кожного, однакова відповідальність кожного перед законом

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Проекти та діяльність Благодійної організації «Благодійний фонд розвитку громад «Лівобережна Київщина». Звіт за 2016 рік

Благодійна організація «Благодійний фонд розвитку громад «Лівобережна Київщина» була заснована у 2012 році Павлом Різаненком. Основні напрямки статутної діяльності фонду – підтримка ініціативи громад, освітніх та культурних проектів, дитячого та юнацького спорту. У 2016 році Фонд перерахував на відповідні проекти 865,943.00 грн.

Do you speak English?

    З метою спонукати учнів шкіл міста Бровари та Броварського району до вивчення іноземної мови Фонд вже вшосте провів конкурс на знання англійської мови «Brovary Challenge» для учнів старших класів середніх загальноосвітніх навчальних закладів міста Бровари та Броварського району.

У 2016 році, як і кожного року, витрати на цей проект складалися з двох частин: відправлення переможців конкурсу «Brovary Challenge» - 2015 - Ярмоленко Ірини (учениці  Великодимерського НВК) та Яременко Дарини (учениці Броварської гімназії ім. С.І.Олійника) - до міжнародної школи в Англії (Bell Bedgebury International School), навчатися протягом двох тижнів. Вартість - 248,216.00 грн.

На організацію та проведення конкурсу «Brovary Challenge» - 2016 Фонд витратив 26,352.00 грн.

Загалом на проект «Brovary Challenge» у 2016 році було витрачено 274,568.00 грн.

 

 Загартовуємо тіло і дух

   П'ятий рік поспіль Фонд співпрацює з Баришівською районною організацією ВФСТ "Колос". У 2016 році на фінансування змагань дітей та підлітків з греко-римської боротьби, турнірів з міні-футболу, на участь у спартакіадах та спортивних іграх у селах Баришівського району було витрачено 129,646.00 гривен.

За два роки ця організація підготувала двох Чемпіонів України! Це Солов'ян Мирослав - чемпіон України 2015 року серед кадетів з греко-римської боротьби у ваговій категорії до 58 кг, учасник чемпіонатів світу та Європи, та Букатий Єгор - чемпіон України 2016 року серед молодших юнаків з греко-римської боротьби у ваговій категорії до 50 кг, учасник Міжнародного турніру в Ірані.

Проте тренуватися, загартовувати свої тіло та характер, займатися спортом та фізкультурою можуть усі бажаючі мешканці Баришівки та району.

 

  Відремонтовані та з опаленням

    Ще один проект Фонду – ремонт малої (гімнастичної) спортзали та ремонт системи опалення у Баришівському НВК. В процесі ремонту перелік необхідних робіт у залі постійно збільшувався через все нові "проблемні місця".

  

У підсумку частково була знята стара штукатурка, закладені цеглою отвори у стіні, проведені ґрунтування та штукатурка стін, замінена прогнила частина старої підлоги, старі вікна замінені на нові металопластикові, замінена електропроводка та встановлені нові прилади освітлення в нову підвісну стелю. Весь спортзал було пофарбовано якісною нешкідливою фарбою.

 

Що важливо, у спортзалі тепер працює опалення, якого там не було багато років! Для відновлення роботи недіючих трубопроводів до венткалориферів у підвалі школи були придбані та замінені засувки у тепловому пункті школи, очищені від шламу радіатори опалення. У результаті опалення з’явилося не тільки у спортзалі, але і покращилося по всій школі!

Вартість проекту - 69,439.00 грн, що більш ніж вдвічі перебільшило початковий бюджет ремонту.

З теплом серця

    Восени 2016 року до Фонду звернулося подружжя В'ячеслав та Валентина Дейкун, батьки дитячого будинку сімейного типу у Красилівці, які самотужки з 2014 року будують будинок для сімох дітей, шестеро з яких - прийомні, і просили сприяти в добудові. І хоч така допомога не є профільною для Фонду, було прийняте рішення підготувати будинок до зими - Фонд придбав 18 радіаторів опалення ТМ KORADO та акумулюючий бак на 750 літрів з теплоізоляцією ТМ DRAZICE загальною вартістю у 48,346.00 грн.

 

 Колективний результат

   27 серпня 2016 року селу Коржі виповнилося 416 років. У цей день у селі урочисто відкрили міні-спортивний комплекс і футбольне поле із штучним покриттям. Багато людей громади села долучилися до створення цього спорткомплексу. Фонд профінансував придбання футбольних воріт та сіток до них, фарбування та облаштування системи освітлення комплексу. Вартість проекту - 34,000.00 грн.

 

Вболіваємо разом!

    У рамках подальшої співпраці з Баришівською РО ВФСТ "Колос" наприкінці літа 2016-го Фонд підтримав ініціативу відремонтувати трибуни місцевого спортивного комплексу і придбав необхідні будівельні матеріали (брус, дошки, фарби, болти) для заміни лавок на СК "Прогрес" у смт Баришівка на суму в 30,000.00 грн.

«Brovary Basketball»

   У 2016 році наш Фонд продовжив співпрацю з ГО «МОБІ», але в новому форматі. Фонд допоміг в організації третього щорічного баскетбольного турніру серед аматорських жіночих команд «Brovary Basketball» у місті Бровари. Таким чином підтримали участь жіночої збірної міста Бровари у фіналі Чемпіонату Київської області та у десятому сезоні Української Стрітбольної Ліги у рамках міжнародної ліцензії FIBA 3х3.

Також Бровари знову приймали відбірковий турнір Української Стрітбольної Ліги - StreetSparta. Фонд підтримав завзятість та наснагу броварських дівчат-баскетболісток - у 2016 році на організацію турнірів було перераховано 27,050.00 грн.

Особливим дітям

   Є у Броварах особливий дитячий заклад - це Міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. У цьому році Фонд передав цьому центру дев’ять комп’ютерів у новостворений комп’ютерний клас.

 

Кухня для "Вишеньки"

   Влітку 2016-го Фонд надав благодійну допомогу для ремонту харчоблоку у ДНЗ (ясла-садок) «Вишенька», що знаходиться у селі Лехнівка Баришівського району. Було придбано будівельні матеріали загальною вартістю 11,200.00 грн.

  Варто зазначити, що в цьому році ми іноді відступали від наших статутних напрямків діяльності і просто допомагали людям у скрутних життєвих ситуаціях. На такі «інші проекти» Фонд надав 162,393.00 грн.

Загалом на всі проекти 2016 року Фонд направив 823,530.00 грн.