Важливо завжди залишатися чесним перед собою, перед своїм сумлінням

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Проекти та діяльність Благодійної організації «Благодійний фонд розвитку громад «Лівобережна Київщина». Звіт за 2017 рік

Благодійна організація «Благодійний фонд розвитку громад «Лівобережна Київщина» була заснована у 2012 році Павлом Різаненком. Основними напрямками статутної діяльності фонду є підтримка ініціатив громад, освітніх та культурних проектів, дитячого та юнацького спорту. 

Brovary Challenge-2017»

З метою мотивування учнів шкіл міста Бровари та Броварського району до вивчення іноземної мови та заради підтримки здібних школярів у 2017-му Фонд вшосте провів конкурс на знання англійської мови «Brovary Challenge».

 

Як і кожного року витрати на цей проект складалися із двох частин:

-          відправка переможців конкурсу «Brovary Challenge-2016»  – Хуторної Ірини (учениця Калитянської ЗОШ) та Кравченко Маргарити (учениця Броварської гімназії ім. С.І.Олійника) – на двотижневе навчання до міжнародної школи у Великобританії (Bell Bedgebury International School);

 - організація та проведення конкурсу «Brovary Challenge-2017».

14 жовтня участь у конкурсі взяли понад 60 школярів. Переможців вже кілька років визначають у два етапи: письмовий та усний. Однак до другого етапу доходять лише десятеро найкращих (по п’ять із району та міста). Письмова частина покликана перевірити лексичні та граматичні знання дитини, усна — розмовні навички.

Переможцями 2017-го року стали учні Калинівської ЗОШ Богдан Явич і гімназії імені Степана Олійника Анастасія Бабій.

Саме вони влітку 2018-го поїдуть до Великобританії.

 ВФСТ «Колос»

Шостий рік поспіль Фонд співпрацює з Баришівською районною організацією ВФСТ «Колос». У 2017 році були профінансовані змагання дітей та підлітків з греко-римської боротьби, турніри з міні-футболу, спартакіади та спортивні ігри у селах Баришівського району.

 

За два роки товариство підготувало двох Чемпіонів України! Це Солов'ян Мирослав, чемпіон України 2015 року серед кадетів із греко-римської боротьби у ваговій категорії до 58 кг, учасник чемпіонатів світу та Європи, та Букатий Єгор, чемпіон України 2016 року серед молодших юнаків з греко-римської боротьби у ваговій категорії до 50кг, учасник Міжнародного турніру в Ірані.

У 2017 році на Чемпіонаті Європи серед кадетів з греко-римської боротьби, який проходив в місті Сараєво, збірна України виборола дві срібні медалі. Це були Влад Кузько 46 кг (Конотоп) та вихованець ВФСТ "Колос", Мирослав Солов'ян 54кг.

 

ГО «МОБІ»

У 2017 році продовжив співпрацю з ГО «МОБІ». Зокрема, була надана допомога у проведенні Четвертого щорічного турніру з аматорського жіночого баскетболу «Brovary Basketball 2017» у місті Бровари. Також Фонд підтримав участь дитячої та жіночої збірних м. Бровари у сезоні 2017 Української Стрітбольної Ліги FIBA Endorsed 3х3.

 

Окрім того, Бровари знову приймали відбірковий турнір Української Стрітбольної Ліги – StreetSparta. Фонд підтримав завзятість та наснагу броварських дівчат-баскетболісток.

 

Колектив «Промінь»

У 2017 році Фонд познайомився з творчістю фольклорного дитячого колективу «Промінь» з села Бобрик Броварського району Київської області та допоміг їм організувати поїздку на фольклорно-етнографічне свято «Від Різдва Христового до Йордану» у місто Чернівці, який відбувся за участі 26 колективів із Івано-Франківщини, Буковини, Румунії, Угорщини. 

  

 

Клуб «Олімп»

 

Як і в попередні роки у 2017-му Фонд направив кошти на проведення та організацію кількох змагань з пауерліфтінгу у  Броварах та Броварському районі.

Серед іншого Фонд взяв участь у екологічній акції ГО «ЕКО Бровари» у Всесвітній день Землі, 22 квітня 2017 року, «Посади 100+ дерев» у місті Бровари. Під час акції було висаджено зелені насадження вздовж реконструйованої частини вулиці Київська, а також у інших місцях міста Бровари, відведених для озеленення. 

Були виділені кошти футбольному клубу «Патріот» Баришівського району на придбання спортивного екіпірування.

Також варто зазначити, що в цьому році Фонд іноді відступав від статутних напрямків діяльності і на звернення допомагав людям у скрутних життєвих ситуаціях.