Мовна проблема в Україні надумана. Надумана і піднімається в суспільстві нинішніми недолугими політиками, нездатними здійснювати справжні реформи в суспільстві.

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Турнір з боксу у Броварах

25-26 січня 2013р. команда ДЮСШ ВФСТ «Колос» с.м.т. Баришівки з боксу прийняла участь у традиційному Регіональному турнірі в м. Бровари.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Змагання проходили в спортивному залі товариства «Спартак» та зібрали учасників різних вікових груп з м. Бровари, Броварського району та представників Баришівщини.  

 

Баришівський район представляли шестеро бійців, троє з яких стали призерами турніру.Чемпіонський титул вибороли Садловський Андрій (ваг.кат.30 кг.), Піщолін  Богдан (42 кг.). Срібним призером став Гордієнко Олексій (62 кг.). 

Тренери команди  Шарій Володимир та Гуменюк Віталій висловлюють щиру подяку благодійному Фонду «Лівобережна Київщина» та особисто народному депутату України Павлу Олександровичу Різаненку за постійну підтримку юних боксерів Баришівщини.

 

                                                                                                                                                       Тренер -  Гуменюк В.Г.

Наші люди

Сергій Оксюта

Сергій Оксюта

Підприємець, член виконкому Требухівської сільської ради