Інвестиції в освіту молодого покоління – інвестиції в майбутнє нашої держави

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Бокс. Золото в «Рубіні».

21-23 лютого в спортивному клубі «Рубін» відбулась відкрита першість Дніпровського району міста Києва з боксу. Цей традиційний турнір зібрав юнаків 1998-1999 років народження з багатьох регіонів України. В змаганнях прийняли участь близько 150 (ста п’ятдесяти) бійців з Києва, Броварів, Полтави, Вінниці, Донецька, Горлівки та інших міст нашої держави.

 


      Команда ДЮСШ ВФСТ «Колос», Баришівського району, очолювана тренерами Володимиром Шарієм та Віталієм Гуменюком , була делегована завдяки підтримці голови Фонду розвитку громад «Лівобережна Київщина», народного депутата України Павла Олександровича Різаненка.

Найбільші надії в нашій команді покладалися на двох бійців: Харахондю Дмитра та Гордієнка Олексія. На жаль Дмитро, котрий виступав у ваговій категорії  - 50 кг., у першому ж бою отримав серйозну травму, що не дозволила йому продовжити боротьбу за нагороди. Проте справжню сенсацію створив Гордієнко Олексій (вагова категорія - 60 кг.). У півфінальному бою він одержав беззаперечну перемогу над  досвідченим бійцем із товариства «Спартак» міста Києва. А фінальний двобій взагалі став прикладом спортивної мужності та волі до перемоги. В останньому раунді бою проти сильного боксера із ДЮСШ №10 міста Києва Олексій діяв настільки видовищно та безкомпромісно, що викликав шалені овації усіх спортсменів та вболівальників, присутніх у залі «Рубіну». Навіть досвідчені судді були настільки вражені, що визнали цей поєдинок , як один із самих яскравих на турнірі та одностайно присудили перемогу нашому бійцеві.