Інвестиції в освіту молодого покоління – інвестиції в майбутнє нашої держави

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Турнір серед дітей з міні-футболу

Баришівська районна організація Всеукраінського Фізкультурно Спортивного Товариства "Колос" АПК Украіни  провела традиційний, щорічний турнір серед дітей з міні-футболу,  присв'ячен міжнародному дню захисту дітей. У турнірі взяли участь команди Баришівки, Коржів, Волошинівки та інші села Баришівського району.

 

    Традиційною на турнірі вже стала запекла боротьба між командами та не дитячий накал пристрастей. Жодна з команд не хотіла поступатись, але сильнішими за всіх виявилась команда с. Коржів, яка здобула золоті медалі, кубок та шкіряний м'яч. Друге місце і срібні медалі виграла команда Баришівки. Бронза дісталась команді с. Садове. Нагородження команд провели  голова Баришівськоі районноі організаціі ВФСТ "Колос" Шинкарук Сергій Миколайович та члени партіі "УДАР".

    Усі інші учасники турніру були нагороджені почесними грамотами, а глядачі і батьки - посмішками та радістними очима своіх дітей!

    Проведення турніру стало можливим лише завдяки підтримці партіі "УДАР", благодійному фонду  "Лівобережна Киівщина" та особистій участі в організаціі турніру Шинкарука Сергія Миколайовича.

    З нетерпінням будемо чекати від них наступного спортивного заходу, адже розвиток спорту і поширення його серед молоді є невід'ємною частиною гармонійного розвитку суспільства!

    До нових зустрічей та спортивних перемог!