Ніколи не потрібно опускати руки перед беззаконням. За справедливість, законність треба боротися

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Чемпіонат України по жиму лежачи

Не встиг наш майстер пауерліфтингу Павло Тригуб здобути перемогу на представницькому міжнародному тірнірі в Керчі, як він разом зі своїм наставником Едуардом Мурадовим, знову вирушив в путь. Цього разу їх шлях лежав до Закарпаття, де в мальовничому місті Мукачево відбувся чемпіонат України по жиму лежачи. На нього зібралися найсильніші майстри з цього виду силового триборства з більшості регіонів нашої країни. Нашому представнику хоч і не вдалося стати чемпіоном, але і срібна нагорода для нього дуже почесна. Адже він показав, виступаючи без спеціальної екіпіровки, 197,5 кілограмів. І це не зважаючи на 40-річний вік. Поздоровляємо Павла і бажаємо подальших спортивних успіхів.

 

 

В місті Біла Церква відбувся Кубок Київщини з силового триборства (пауерліфтингу), в якому взяли участь і спортсмени з Броварщини.  Першу місце виборов молодий атлет Нікіта Жуковський. Він виступав в категорії до 93 кілограмів. Йому вдалося перевершити два рекорди області серед юнаків. В жимі лежачи він показав 190 кілограмів, а встановій тязі - 265 кілограмів. До нормативу майстра спорту України йому не вистачило 10 кілограмів в сумі.  Мелешко Олександра  в категорії до 52 кг. теж стала переможницею.  , Руденко Артур 93 кг.  - 3 Місце , не вистачило всього 10 кг до КМС . Чорний Андрій 83кг. - 4 місце.

 Олег Вакуленко  83 кг . - 3 Місце. Сердюков Олексій 83кг , 15 років, - 6 місце.  Влад  Пазюк (105 кг) - 1 місце , виконав КМС України (260 +160 +265) = 685 кг. Він представляє смт. Калинівка.  Нікіта Жуковський, Артур Руденко  та Саша Мелешков складі збірної Київської області їдуть на Кубок України до Коломиї.