Мовна проблема в Україні надумана. Надумана і піднімається в суспільстві нинішніми недолугими політиками, нездатними здійснювати справжні реформи в суспільстві.

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Відкриті районні змагання з греко-римської боротьби

Нещодавно в селі Лехнівка, Баришівського району, в новому борцівському залі, відбудованому із занедбаного приміщення при підтримці фонду ,,Лівобережна Київщина,, та депутата Верховної Ради України Павла Різаненка, відбулися відкриті районні змагання з греко-римської боротьби приурочені до свята святого Миколая. Лехнівчани, разом із сільським головою Володимиром Гуменюком радо вітали юних борців з Баришівки, с.Лехнівки, с. Гостролуччя та м. Біла Церква. В затишній борцівській залі в присутності жителів села, батьків спортсменів та гостя Павла Різаненка понад шістдесят борців виборювали свої Чемпіонські медалі. В шести вагових категоріях в напруженій боротьбі перемогу здобули: вагова категорія - 50кг- чемпіоном став Старченко Володимир, другим та третіми стали Бурлай Максим, Бунчук Назар, Сальніков Олексій ; вагова категорія - 46кг - чемпіон-Букатий Данило, друге та треті місця у Яремко Дениса, Букатого Єгора, Фішар Михайла ; у ваговій категорії -35кг переміг Дзюба Богдан, срібло та бронза у Крамаренка Артема і Яремко Назара; сильнішим у категорії 25кг був Маслівець Олександр, другим став Лужевський Єгор, третіми- Лісовський Ростислав і Лозіцький Микола. Напруженою була боротьба в найлегшій ваговій категорії- 21кг, чемпіоном став Цимбал Матвій, срібло у Рудь Артема, бронзу розділили Перевертайло Данило та Москаленко Святозар. Безкомпромісно за чемпіонську медаль боролися спортсмени вагою 29кг -Дмитрук Іван та Москаленко Єлизар. На останніх секундах перемога дісталася Дмитруку Івану, срібло у Єлизара Москаленка, а третіми були Тищенко Володимир та Гавриленко Микола.


Суддівську бригаду в складі тренерів з греко-римської боротьби –Щербини Олега (с.Гостролуччя) та Ходотай Олександра (м.Біла Церква) очолював віце-призедент Київської обласної федерації греко-римської боротьби, голова Баришівського районного ВФСТ,,Колос,, тренер Сергій Шинкарук.
Всі спортсмени, окрім завойованих медалей і грамот отримали подарунки-,,миколайчики,,. А жителі села всіх пригостили смачними пирогами, варениками та солодощами.

Наші люди

Віталій Федянін

Віталій Федянін

Голова відділу спорту та фізичної культури Броварської РДА