Дотримання прав і свобод людини, закріплених в Конституції, гласність, відкритість, прозорість в діяльності органів державної влади – наріжні камені існування демократичного суспільства

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Золото Чемпіонату України 2015

20-22.03.2015року в м.Кременчук Полтавської області відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед молодших юнаків 2000-2001 року народження.
Змагання проводилися з метою:підвищення спортивної майстерності ,виявлення найбільш підготовлених спортсменів до складу національної збірної команди,оцінки роботи тренерсько-викладацького складу,фізкультурно-спортивних організацій та закладів фізичної культури та спорту.
Збірну команду Київської області представляли і наші вихованці з Баришівського району на чолі з головою Баришівської районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства ,,Колос"(тренер) Шинкарук С.М.
Боротьба відбувалася по діючим правилам FILA,та у 10-ти вагових категоріях починаючи з 32кг та закінчуючи ваговиками 100кг,загалом в змаганнях прийняло понад 320 спортсменів з усієї України.
У ваговій категорії до 47кг представляв Київщину наш вихованець 2000 року народження Мирослав Солов'ян,який і став беззаперечним лідером у даній вазі(у цій вазі виборювали 41 учасник) яких він на своєму шляху здолав згідно жеребкування,всі свої сутички Мирослав перемагав достроково.
Отже:Вітаємо Солов'яна Мирослава з золотою медалею на Чемпіонаті України з греко-римської боротьби 2015.
Хочемо зазначити,що належну підготовку до ЧУ 2015 нам надав благодійний фонд народного депутата України Різаненка П.О.,,Лівобережна Київщина "