Важливо завжди залишатися чесним перед собою, перед своїм сумлінням

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

«Золото» і «бронза» юних броварських атлетів

 Чотири дні, з 22 по 25 листопада, на базі спортивного комплексу «Локомотив» у Коломиї відбувався чемпіонат України з пауерліфтингу серед учнів ДЮСШ. Понад триста п’ятдесят юних атлетів із різних куточків нашої держави приїхали до цього чудового міста,яке вже давно стало одним із основних центрів підготовки спортсменів високого класу з цього виду спорту.

В ньому взяли участь і команда ДЮСШ відділу молоді та спорту Броварської міської ради на чолі із тренером-викладачем Едуардом Мурадовим. Наші спортсмени «не пасли задніх» і зуміли завоювати одну «золоту» і одну «бронзову» нагороду. Знову свій високий клас продемонструвала Олександра Мелешко.

Виступаючи у ваговій категорії до 57 кілограмів, в своїй віковій групі,  вона стала кращою. Саша, маючи високе звання кандидата в майстри спорту України, вона може в скорому часі виконати і норматив майстра. Правда, якщо наша федерація знову не підніме обов’язкові нормативи. Дванадцятирічний учень ЗОШ №10, Артем Ткачук, дебютувавши в турнірі такого високого рангу, став третім. Вітаємо Сашу і Артема, та їх тренера Едуарда Мурадова і сподіваємося на продовження їх сходження на спортивний Олімп.